Dem parti teşkilatı köy ziyaretinde

Dem Parti teşkilatı, Asman Köyü’ne gerçekleştirdiği çıkartma ile yoğun bir ilgi gördü. Yöneticiler, Asman Mahallesi’nden Dirier, Ergün, Murat ailelerinin katılımıyla bir araya gelerek teşkilatlarını daha da güçlendirdi.   Aile büyükleri ve tüm halk, yapılan bu birleşmeye sıcak karşılama gösterdi. Genç başkan Mehmet Beğit, giderek artan destekle birlikte Asman Köyü’nde güçlü bir temsil oluşturmayı hedefliyor. Teşekkürlerini aile büyüklerine ve tüm halka ileten yöneticiler, birlikte daha büyük başarılar elde etme yolunda kararlılıkla ilerlediklerini vurguladılar.

Aday Belediye Başkanı Birecik GÜNDEM Güneydoğu Mehmet beygit Şanlıurfa SİYASET 

Dem Parti teşkilatı, Asman Köyü’ne gerçekleştirdiği çıkartma ile yoğun bir ilgi gördü. Yöneticiler, Asman Mahallesi’nden Dirier, Ergün, Murat ailelerinin katılımıyla bir araya gelerek teşkilatlarını daha da güçlendirdi.

 

Aile büyükleri ve tüm halk, yapılan bu birleşmeye sıcak karşılama gösterdi. Genç başkan Mehmet Beğit, giderek artan destekle birlikte Asman Köyü’nde güçlü bir temsil oluşturmayı hedefliyor. Teşekkürlerini aile büyüklerine ve tüm halka ileten yöneticiler, birlikte daha büyük başarılar elde etme yolunda kararlılıkla ilerlediklerini vurguladılar.

Önerilen Haberler

Leave a Comment